Trädgårdstjänst

Trädgårdsskötsel & fastighetsservice i Örebro

Förvalta din gröna egendom

Att vårda sin utemiljö är att förvalta sitt kapital. Med vår fastighetsservice går vi igenom dina planteringsytor och ser till att du slipper tidsödande trädgårdsgöra. Genom vårt kompletta skötselprogram håller vi din utemiljö snygg och i gott skick – året runt. Vi fixar planteringar, gräsytor, röjer snö och sandar.

Vi fixar helheten

I vårt helhetserbjudande ingår även att samordna er inre fastighetsservice . Om det uppstår fel på till exempelvis el och rör behöver ni endast ringa vårt växelnummer. Vi kontaktar någon av våra underentreprenörer som snabbt kommer ut till er och åtgärdar.

Kontakta oss om ni behöver hjälp med trädgårdsskötsel och fastighetsservice i Örebro.

Enligt naturens eget recept

Grunden till ett lyckat trädgårdsarbete är att göra rätt från början. Vi tycker det är roligt att rensa ogräs och luckra i jorden. Och vi gör det så ofta vi kan. Därför behöver vi aldrig köra iväg stora lass med ogräs.

Vi skapar en hälsosam syresättning i jorden som gör att mikroorganismerna kan frodas. Löven förmultnar snabbare och maskarna trivs. Näringsämnena som frigörs medför att era buskar etablerar sig i en hisnande takt. Då täpper de till jorden och förhindrar uppkomsten av nytt ogräs.

Vad innebär trädgårdsskötsel?

Trädgårdsskötsel innebär att man tar hand om och underhåller en trädgård. Det kan inkludera allt från gräsklippning, beskärning av träd och buskar, till plantering och skötsel av blommor och växter. Hos oss på Trädgårdstjänst i Örebro, erbjuder vi en rad olika tjänster inom trädgårdsskötsel för att hjälpa dig att hålla din trädgård i toppskick.

Vilka tjänster erbjuder ert trädgårdsskötsel företag?

Vårt företag erbjuder en mängd olika tjänster inom trädgårdsskötsel. Detta inkluderar gräsklippning, beskärning, plantering, skötsel av blommor och växter, samt fastighetsservice. Vi strävar efter att erbjuda en komplett lösning för alla dina trädgårds behov.

Vad innebär fastighetsservice?

Fastighetsservice innebär att vi tar hand om underhållet av fastighetens utomhusområden. Detta kan inkludera allt från snöröjning och sandning på vintern, till gräsklippning och trädgårdsskötsel under de varmare månaderna. Vårt mål är att hålla din fastighet i bästa möjliga skick, året runt.

Varför ska jag välja ert företag för trädgårdsskötsel?

Vi har lång erfarenhet av trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel och erbjuder en rad olika tjänster för att möta alla dina trädgårds- och fastighetsbehov. Vårt team av erfarna och kunniga trädgårdsmästare arbetar hårt för att säkerställa att din trädgård och fastigheten alltid är i bästa möjliga skick.

Vilka är fördelarna med att anlita ett professionellt företag för trädgårdsskötsel?

Att anlita ett professionellt företag för trädgårdsskötsel kan spara dig tid och ansträngning. Vi har rätt verktyg och kunskap för att effektivt ta hand om din trädgård, oavsett om det gäller häckklippning, beskärning eller plantering. Dessutom kan vi erbjuda fastighetsskötsel, vilket innebär att vi tar hand om underhållet av fastighetens utomhusområden året runt.

Hur kan jag kontakta er för mer information om trädgårdsskötsel och fastighetsservice?

Du kan enkelt kontakta oss via e-post på info@tradgardstjanst.se eller ringa oss på 019-32 47 15. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med dina trädgårds- och fastighets behov.

Kontakta Oss

Epost: info@tradgardstjanst.se
Telefon: 019-32 47 15