Trädgårdstjänst

Referenser

Mark- &
Anläggnings
arbeten

Om ni behöver förbättra er gemensamma utemiljö, kontakta då oss på Trädgårdstjänst i Örebro. Vi fräschar upp barnens lekplats, schaktar och asfalterar, samt planterar de buskar och träd som skapar trivsamhet i den gemensamma boendemiljön.

Skötsel- &
Fastighets
Service

Att vårda sin utemiljö är att förvalta sitt kapital. Vi går igenom dina planteringsytor och ser till att du slipper tidsödande trädgårdsgöra. Genom vårt kompletta skötselprogram håller vi din utemiljö snygg och i gott skick – året runt. Vi fixar planteringar, gräsytor, röjer snö och sandar.

TT:s Snickeri

Vi tar fram idéer, skisser och ritningar, kostnadsförslag, anbud samt leverans och montering. Vårt snickeri mäter över 500 kvm och är komplett utrustat med en modern maskinpark. Här arbetar våra välutbildade och erfarna snickare med att uppfylla dina behov av snickeritjänster.

Botanicum

September 2001 “fångade” vi tanken att bygga ett hus och en trädgård där människor kan finna frid, idéer, styrka och harmoni. Resultatet blev Botanicum, vår “tanketrädgård” som invigdes i april 2002. Botanicum växer, byggs ut och utvecklas fortlöpande.