Trädgårdstjänst

TT Snickerti i Örebro logo | Trädgårdstjänst i Örebro AB

Snickeri i Örebro

Den enda trädgårdsfirman med eget snickeri

När tröskeln har gått i sönder i din fastighet. Om ditt byggprojekt behöver en högkvalitativ leverantör av dörrar. Du har bestämt dig för att förverkliga drömmen om ett lusthus på tomten. Kontakta då Trädgårdstjänst för finsnickeri, specialsnickeri, TT-snickeri. Vi tillverkar, renoverar, reparerar och monterar allt i trä – i alla tänkbara träslag.

Våra mycket skickliga snickare är specialister på sitt område och erbjuder ett omfattande utbud av snickeritjänster. De kan hjälpa dig med exakt tillverkning, renovering, reparation och till och med installation. Vi använder endast kvalitetsmaterial, vilket innebär att våra träprodukter kommer att vara hållbara och långlivade men ändå se vackra ut. Vi ger råd om vad som passar era önskemål och ert projekt bäst.

Ett modernt snickeri i Örebro 

Våra snickare specialbygger dörrar, staket, fönsterkarmar m.m, efter era exakta mått och önskemål. Vi lägger hårt  jobb i att bygga dörrar av högsta kvalité och med det absolut bästa finsnickeri. En dörr från oss är en investering!

Vårt snickeri mäter över 500 kvm och är komplett utrustat med en modern maskinpark. Här arbetar våra välutbildade och erfarna snickare med att uppfylla dina behov av snickeritjänster.

Vi tillverkar, levererar och monterar:

– Dörrar, fönster, karmar
– Glasning, lackning, målning
– Receptionsdiskar
– Trösklar, lister, foder m.m.
– Renoveringsarbeten
– Leverans och montering

Kontakta Oss

Epost: info@tradgardstjanst.se
Telefon: 019-32 47 15