Värmen är här – Vi hjälper dig med trädgårdsskötsel i sommar

Sommaren är på ingång – och med det trädgårdens säsong! Nu är det tid att faktiskt vara ute och spendera tid i din uteplats. Men hur mår egentligen din trädgård? Hur ska den tas om hand för att bli sitt bästa skick?

Värmen är här – Vi hjälper dig med trädgårdsskötsel

Ljusare tider ligger framför oss – klockan är framställd, utemöblerna framplockade och sommarkläderna avdammade. Utomhus växer blommorna som små färgklickar över gräset och fåglarna sjunger ikapp på grenar fulla av nyutslagna knoppar. Vi gläds åt att kunna vara ute längre i detta allt mildare väder. Värmen och ljuset innebär inte bara välmående för oss – utan även för vår trädgård. Växter och grönska frodas i dessa månader, och i takt med det blir vår upplevelse utomhus än mer positiv. Men en trädgård blir inte vacker av sig själv – det krävs arbete. När du vill koppla av kan det kännas överväldigande att hålla trädgården i toppskick.

På Trädgårdstjänst står vi redo att hjälpa dig att sköta din trädgård under sommaren. Med vår erfarenhet och expertis kan vi ta hand om alla diverse trädgårdsuppgifter så att du kan njuta av en vacker och välskött uteplats utan att behöva bekymra dig om arbetet.

Ta hand om din trädgård i sommar

Unna din trädgård det där lilla extra i sommar, så kommer den visa upp sin bästa möjliga sida. Att vårda trädgården under denna årstid innebär många olika uppgifter, alla för att för att säkerhetsställa att växterna trivs och blomstrar. Det viktigaste är att se till att trädgården får tillräckligt med vatten, särskilt under varma och torra perioder. Regelbunden bevattning är avgörande för att hålla jorden fuktig så att växterna mår bra.

Utöver bevattning är gräsklippning en annan viktig, men påfrestande syssla. Under sommaren växer gräset som mest, man får klippa gräset regelbundet för att hålla det jämnt och prydligt. Det blir inte bättre av att eventuellt ogräs måste plockas bort för hand bland dina dina fina växter. Det är slitsamt men ger utdelning i det resultat som visas upp. Det är detaljerna som gör helheten i en trädgård, och inte ska man låta ogräs förstöra den!

Beskärning av växter är också en viktig del av trädgårdsskötseln under sommarhalvåret. Genom att beskära träd, buskar och häckar främjas en hälsosam tillväxt och god skörd av eventuell frukt. För att ge växterna nödvändig näring och stöd är det också viktigt att gödsla regelbundet. Genom att tillföra näring tillåts växterna frodas och växa vilket ger en fin blomning.

image

Trädgårdstjänst, till din tjänst!

Trädgårdstjänst i Örebro är din pålitliga partner när det gäller att vårda vackra trädgårdar och utemiljöer. Med över 60 års erfarenhet inom branschen har vi utvecklat oss till en ledande aktör inom trädgårdsskötsel och fastighetsservice i regionen.

Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster som syftar till att göra din trädgård till en fröjd för ögat och en plats där du kan koppla av och njuta av naturens skönhet. Vi utför alla tänkbara behov en trädgård behöver under sommaren – och om du inte vet vad din trädgård behöver står vi till tjänst att svara på dina frågor och informera. Vårt mål är att göra din trädgård så vacker som möjligt utan att du ska behöva oroa dig för skötseln. Kontakta oss på Trädgårdstjänst för att få hjälp med din sommarträdgård. Vi ser fram emot att få arbeta med dig för att skapa en sommar där du trivs! Oss kan du kontakta per mail på info@tradgardstjanst.se och telefon: 019-32 47 15. 

FAQ

Vad ingår i er trädgårdsskötsel under sommaren?

Under sommaren erbjuder vi en rad tjänster för att hålla din trädgård i toppskick. Det inkluderar gräsklippning, bevattning, beskärning av växter och buskar, ogräsrensning samt gödsling för att säkerställa en hälsosam tillväxt.

Hur kan jag boka era tjänster för min trädgård?

Det är enkelt att boka våra tjänster. Du kan antingen ringa oss på vår telefon eller skicka oss ett e-postmeddelande för att diskutera dina behov och önskemål. Vi kommer sedan att skapa en skräddarsydd plan för att ta hand om din trädgård.

Vilka områden i Örebro täcker ni med era tjänster?

Vi erbjuder våra trädgårdstjänster i hela Örebro-området och dess omgivningar. Oavsett var du befinner dig i staden eller dess närliggande områden, är vi redo att hjälpa dig med dina trädgårdsbehov.
Share on