Det här kan vårt möbelsnickeri i Örebro hjälpa dig med
featured

Trädgårdstjänst Snickeri är en del av Trädgårdstjänst-familjen, med dedikation till att arbeta med trä för både privatpersoner och företag. Vi tillverkar, renoverar, reparerar och monterar allt i trä – i alla sorters träslag. Fokuset ligger på detaljarbete och estetik, det krävs skicklighet och noggrannhet då vi tillverkar möbler och inredning med hög finishkvalitet.

Läs mer om vårt snickeri

Ett modernt möbelsnickeri i hjärtat av Örebro

Trädgårdstjänst Snickeri är en del av Trädgårdstjänst-familjen, med dedikation till att arbeta med trä för både privatpersoner och företag. Vi tillverkar, renoverar, reparerar och monterar allt i trä – i alla sorters träslag. Fokuset ligger på detaljarbete och estetik, det krävs skicklighet och noggrannhet då vi tillverkar möbler och inredning med hög finishkvalitet. Vår snickeriavdelning omfattar allt från tillverkning, reparation och renovering till installation av olika träbaserade produkter. Med över 500 kvadratmeter fullt utrustad snickerilokal och en modern maskinpark är vi redo att ta itu med alla typer av träprojekt. Vi tar hand om allt från olika möbler och anpassning av äldre inredning till konstruktion och installation av dörrar, fönster, lister och andra träbaserade produkter. 

För oss är hållbarhet en prioritet. Vi använder enbart material som möter vårt kvalitetsmål för att säkerställa att vi producerar hållbara träprodukter som kommer att stå sig över tid, samtidigt som vi inte sparar in på estetiken. Dessutom kan vi erbjuda dig expertrådgivning om materialval, inklusive träslag, färgscheman och finishalternativ. Vårt snickeri är fullt utrustat med moderna maskiner och verktyg som hanteras av kompetent personal, vilket säkerställer garanterad precision i utförandet av arbetsuppgifterna. Detta innebär att du kan förvänta dig lyckade resultat oavsett projektets eventuella omfattning. Vi har en bred portfölj av tjänster som inkluderar allt från målning och ytbearbetning till snickeri för diverse unika projekt.

Det här kan vårt möbelsnickeri hjälpa dig med

Vi vet att många går runt i tveksamhet vad gäller arbeten kring hemmet. Du kanske behöver hjälp med montering av nya dörrar eller fönster? Eller kan du inte sluta titta på listen som har spruckit i din fastighet? Har du en livslång dröm om ett lusthus i trädgården eller en specialbyggd soffa i köket? Tveka då inte att komma i kontakt med oss på Trädgårdstjänst, våra kunniga snickare på vårt möbelsnickeri finns här för varje uppdrag, stort eller litet. Vi vill gärna hjälpa dig, både informativt och praktiskt! 

Vi tar hand om trösklar och lister med precision, vilket ger en enhetlig och snygg helhetsintryck. Om du har äldre trädetaljer som behöver renoveras, är vi redo att återställa dem till sitt ursprungliga skick. Är du i behov av glasning, lackning eller målning, har vi expertisen att göra det. Från tillverkning till leverans och professionell montering tar vi hand om hela processen från start till slut.

Trädgårdstjänst finsnickeri är en utmärkt partner för alla dina monterings, restaurerings eller snickeri- behov. Med vår expertis och moderna utrustning kan vi hjälpa dig med varje litet eller stort problem du upplever i din fastighet. Kontakta oss gärna per mejl eller telefon för att diskutera dina projekt och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina visioner! 

Share on